Om Motorsport AB

I vår fräscha butik finns ett intressant och brett utbud med kvalitetsprodukter från de ledande fabrikaten inom skog, trädgård och cykel. Vår personal ger dig professionell vägledning att hitta rätt produkter för dina behov. Inga kartongprodukter. Allt är färdigmonterat och kontrollerat innan det ställs ut i butiken. Det ökar tryggheten för både kunderna och oss.

SERVANDE FACKHANDEL

Vi är en servande fackhandlare! Det innebär att du kan känna dig trygg när du handlar av oss. Vi ger dig råd och hjälp att välja rätt produkt för just dina behov. Alla maskiner och cyklar är monterade, testade och klara att användas direkt. Vi säljer inga kartongprodukter! Alla maskiner och cyklar utsätts för stora påfrestningar och hårt slitage. Därför är personlig rådgivning och fackmässig service mycket viktigt för oss. Dessutom kan du få hjälp och tips för att på bästa sätt utnyttja din maskin och på så sätt väsentligt öka dess livslängd.

VARFÖR HANDLA HOS OSS?

Till skillnad från lågprisvaruhus slutar inte vi bry oss när du betalt och lämnat butiken. Vi ser det istället som ett startskott för en lång och givande relation mellan oss. Vi vill att du ska vara nöjd med din maskin/cykel många år framöver. Så utnyttja vår kunskap och många års erfarenhet i allt från inköp till service av din maskin/cykel. Det lönar sig att handla riktiga grejer!

Servande Fackhandel - Trygghet för Dig!

Copyright© Motorsport