Köpvillkor

Betalning

Vi samarbetar med Ecster som erbjuder betallösning för e-handel. Ecster är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken.

Fakturavillkor

Ecster erbjuder privatpersoner att handla mot faktura. Ingen fakturaavgift tillkommer. Betalningsvillkor är 14 dagar. Fakturan skickas i samband med leveransen. Vid försenad eller utebliven betalning utgår påminnelseavgift om f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 24 % per år.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som kan innebära att en kreditupplysning tas. Kreditgivare är Ecster AB. Ecster är ett registrerat kreditmarknadsbolag som har tillstånd att bedriva verksamheten enligt lagen (2004:297) om bank- och finansieringsrörelse. Ecster står under Finansinspektionens tillsyn och är registrerat i Bolagsverkets bolagsregister.

Förutsättning för att få handla mot faktura är att du är över 18 år och inte har några betalningsanmärkningar.

Kontovillkor delbetalning

Ecster erbjuder privatpersoner att teckna ett kontokreditavtal och delbetalning av köp. I kassan väljer du delbetalning och hur många månader du vill dela upp betalningen på. Du kan när som helst välja att betala köpet i sin helhet.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som kan innebära att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen skickas hem till dig. Kreditgivare är Ecster AB. Ecster är ett registrerat kreditmarknadsbolag som har tillstånd att bedriva verksamheten enligt lagen (2004:297) om bank- och finansieringsrörelse. Ecster står under Finansinspektionens tillsyn och är registrerat i Bolagsverkets bolagsregister.

Förutsättning för att ansöka om att delbetala är att du är över 18 år och inte har några betalningsanmärkningar.

Om du tidigare delbetalat en vara genom Ecster kan du använda dig av samma konto och behöver inte genomgå en ny kreditupplysning. Om kreditgränsen på kontot är för låg för ditt köp ansöker du enkelt om en höjning.

Exempel: Vid ett köp om 10 000 kr är uppläggningsavgiften 0 kr och administrativ avgift 29 kr. Den gällande årsräntan är 13,82 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 18,74 %. Det totala belopp som du ska betala är 10 981 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 915 kr. Exemplet är beräknat på en antagen återbetalningstid om 12 månader av en fullt nyttjad kredit.

Ett kort på köpet

När du delbetalat så har du möjligheten att få ett kort - helt utan kostnad. Kortet är kopplat till din beviljade kontokredit. Kortet heter Ecster och har MasterCard-koppling. Med kortet kan du betala och ta ut kontanter i hela världen. Du får bonus på alla köp och varje månad får du fina erbjudanden och förmåner. Kortet har ingen årsavgift.

Om Ecster kortet

Fullständiga villkor

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation

 

Husqvarna PDI

Inspektion före leverans samt Säkerhetsföreskrifter

Följande skyldigheter kommer Motorsport i Vimmerby AB (556687-0431) att utföra vid beställning av en Husqvarna® produkt:

1. Motorsport i Vimmerby AB är en auktoriserad återförsäljare till Husqvarna AB, vilket innebär att vid köp av en Husqvarna produkt kommer vi att packa upp, utföra leveranskontroller samt i förekommande fall även installera sålda maskiner hos kund. Vid order via Motorsport.se påvisar kunden att den är kapabel att informera sig om beställda produkters korrekta användning, säkerhetshantering och skötsel genom produkternas bifogade instruktionsmanualer, support genom Motorsport.se kundtjänst och tillverkarens kundtjänst etc.

2. Produkten kommer att överlämnas till er redo för användning, tillsammans med all nödvändig dokumentation och alla verktyg eller tillbehör som ska tillhandahållas. Vi kommer ge er instruktioner om produktens korrekta användning, säkerhetshantering och skötsel enligt produktens instruktionsmanual.

OBS! I varje produkt finner du bruksanvisningen med säkerhetsföreskrifter gällande för varje produkt. Säkerhetsföreskrifter skall följas. Husqvarnas PDI-krav på oss som auktoriserad återförsäljare innebär att produktens emballage kommer att vara bruten/ompackad vid leverans eftersom vi har öppnat din kartong och gjort ovan inspektion av din Husqvarnaprodukt innan den levererats till dig. Detta borgar för att du som kund skall få den absolut bästa upplevelsen med din nya Husqvarnaprodukt och bli en nöjd kund i många år framöver.